Blood Suckers 2

21 december, 2020

Spel

Kommentarer inaktiverade för Blood Suckers 2


NetEnt har lyckats skapa en riktig rysare i den här uppföljaren, en serie med vampyrtema. För dig som gillar att få kalla kårar när du spelar är det här din slot och den har mycket mer än så att erbjuda. Efter en mycket populär första del var det ingen överraskning att NetEnt valde att komma med Blood Suckers II.

Uppföljare med extra allt

Sloten är en uppgraderad variant av den första delen där inget tagits bort men mycket har förbättrats. Här kan du ta del av en generös bonus samt free spins. Lyckas du pricka in tre scattersymboler får du hela 10 free spins och yckas du i detta läget få tre till av dessa symboler fylls antalet fria snurr på ytterligare. Alla eventuella vinster i detta läge gångras dessutom med tre!

HItta den gömda skatten och belönas med bonus

En annan spännande funktion i sloten är den gömda skatten som ger god möjlighet att kamma hem bonus. För att komma till skatten måste du pricka in tre stycken bonusmärken. När du är inne i bonusläget gäller det att kamma hem så många bonussymboler som möjligt. Får du upp fyra bonussymboler dubblas vinsten och är det din lyckodag och du snurrar fram fem symboler så tredubblas vinsten.

En spännande spelupplevelse

Sloten Blood Suckers 2 är ett snyggt spel med en design som förhöjer spelupplevelsen. Jakten efter den gömda skatten och hotet från en elak demon är spänningshöjande. Föredrar du att sitta uppkrupen i soffan och spela på mobilen eller spela på surfplattan går även det lika bra. Du kan alltid börja med att spela några omgångar utan insats för att se om du gillar spelet.