Play OJO

31 maj, 2019

Spel

Kommentarer inaktiverade för Play OJO


I en växande bransch är det svårt att sticka ut men inte för spelsajten Play OJO som lanserades år 2017. När du blir medlem hos Play OJO får du som spelare omsättningsfria bonusar. Det betyder att du inte behöver omsätta vinsterna utan kan välja att få de utbetalda direkt till ditt konto.

Välkomsterbjudande och kampanjer

play ojo logo piperska grottanSpelsajtens välkomstbonus är att du som ny spelare tilldelas 50 stycken free spins som kan användas på spelet Book of Dead, givetvis utan omsättningskrav. Utöver välkomstbonusen vill du som återkommande spelare också få chans att ta del av bonusar. En av dessa bonusar går under namnet ”kickers”. Ett tips är att logga in hos Play OJO en gång om dagen då dessa ”kickers” är endast tillgänglig i 24 timmar.

Spelutbud och kundtjänst

Ett bra och varierat spelutbud är lika viktigt som generösa kampanjer och bonusar. Det är något som Play OJO har snappat upp och har därför samarbetat med flera väletablerade spelutvecklar som NetEnt, Evolution Gaming, Amaya, Microgaming, Blueprint, NYX Gaming, NYX Digital och Scientific Games för att nämna några få. En fungerande kundtjänst är det a och o för att en spelsajt skall fungera och hos Play OJO kan du nå kundtjänsten på livechatten året runt mellan klockan 06.00-24.00.

Play OJO – spelsajten utan omsättningskrav

Sammanfattningsvis är Play OJO ett perfekt val för dig som har tröttnat på branschens alla omsättningskrav vid vinster. Här kan du njuta av fina välkomsterbjudanden samtidigt som de är helt omsättningsfria. Spelare kan ta del av ett stort och varierat spelutbud samt en tillgänglig och behjälplig kundtjänst. Play OJO passar återkommande spelare lika bra som de som endast spelar då och då.